zakrostours.gr
zakrostours.gr
  zakrostours.gr > Πολιτική

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Ενοικίαση αυτοκινήτου περιλαμβάνει:
  • Απεριόριστα χιλιόμετρα
  • Οι τοπικοί φόροι
  • Τέλη δρόμου
  • 24ωρη οδική βοήθεια
  • Οδικός χάρτης
  • Αντικατάσταση του οχήματος σε περίπτωση βλάβης
  • Δωρεάν χώρος στάθμευσης στα αεροδρόμια
  • Παράδοση / Παραλαβή
  • 24 ωρη υπηρεσία κλήσεων
  • Ασφαλιστικό συμβόλαιο
Οχήματα / Κατηγορίες Αυτοκινήτων
Ενοικίαση μας ένας προμηθευτής αυτοκινήτων χρησιμοποιούν τα τελευταία και ασφαλέστερα μοντέλα αυτοκινήτων, όλα τα μηχανικά ελέγχεται πριν από κάθε ενοικίαση. Ελέγξτε το αυτοκίνητο πριν από την ενοικίαση της και να ζητήσει από τον προμηθευτή μας για να το αλλάξει σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι. Το μοντέλο και να κάνουν τα αυτοκίνητα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο ένα παράδειγμα. Ίδια ή παρόμοια αυτοκίνητα στην ίδια κατηγορία θα προσφέρονται σε σας.
Άδεια οδήγησης
Οι οδηγοί πρέπει να έχουν την άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 1-3 χρόνια και ένα έγκυρο διαβατήριο ή ταυτότητα κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. Υπάρχει επίσης ένας περιορισμός ηλικίας ανάλογα με το ενοίκιο ενός προμηθευτή αυτοκίνητο, το οποίο μπορείτε να ελέγξετε τις τοπικές όρους και προϋποθέσεις.
Περίοδος Ενοικίασης
Οι πληροφορίες σύμφωνα με 7 ημέρες χρεώνονται σε υψηλότερη ημερήσια τιμή. Ενοικίαση περίοδο βασίζεται σε μια βάση 24 ώρες, ξεκινώντας από το χρόνο που αναγράφεται στο κουπόνι. Η ελάχιστη περίοδος ενοικίασης ενός αυτοκινήτου είναι 1 ημέρα. Υπάρχει μια ώρα χάριτος που ισχύει μόνο κατά την κράτηση του αυτοκινήτου. Κάθε επιπλέον καθυστέρηση θα χρεωθεί ως επιπλέον ημέρα.
Rent a Car Τιμές
Οι τιμές υπολογίζονται με βάση το αυτοκίνητο της κατηγορίας, περιόδου ενοικίασης και τοποθεσίες. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι τιμές μας είναι σε αξία μόνο για online κρατήσεις και οι ασφάλειες που περιλαμβάνονται εξήγησε με σαφήνεια σε τοπικό όρους και προϋποθέσεις. CaRantee έχει το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές ανά πάσα στιγμή. Κρατήσεις που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί θα εξυπηρετούνται με τα επιβεβαιωμένα τιμές.
Εκτός ωρών
Σε όλες τις περιοχές υπάρχει η δυνατότητα για παράδοση από ώρες γραφείου. Συνήθως χρεώνεται επιπλέον και καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο. Η χρέωση εξαρτάται από το ενοίκιο ένας προμηθευτής αυτοκινήτων και μπορείτε να ενημερωθείτε γι 'αυτό στους τοπικούς όρους και προϋποθέσεις. Σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας, ή με πλοίο που θα σας αναγκάσει να φτάσετε εκτός των ωρών γραφείου, είναι δυνατόν να κληθούν να καταβάλουν την πρόσθετη επιβάρυνση από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.
Μηχανικά προβλήματα
Κάθε μηχανικό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με το αυτοκίνητό σας θα πρέπει να το αναφέρετε αμέσως στην τοπική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, των οποίων οι αριθμοί τηλεφώνου για ενοικίαση σας μια σύμβαση αυτοκίνητο και το ενοίκιό σας ένα κουπόνι αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που απαιτείται καλέσει την οδική βοήθεια.
Παράδοση Ξενοδοχεία '
Αν χρειάζεστε το αυτοκίνητό σας στο ξενοδοχείο σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε το όνομα του ξενοδοχείου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε πολλές περιοχές υπάρχει η δυνατότητα η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων για να παραδώσει το αυτοκίνητο σας στο ξενοδοχείο σας. Συνήθως, όταν το ξενοδοχείο σας είναι κοντά σε ένα υποκατάστημα δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση που διαμονή σας είναι πάρα πολύ μακριά, μπορεί να είναι μια επιπλέον χρέωση ανάλογα με την απόσταση. Μπορεί να είναι απόλυτα ενημερωμένοι όσον αφορά τις τοπικές όρους και προϋποθέσεις.
Μονόδρομος Ενοικίαση
Εξαρτάται από το ενοίκιο ενός προμηθευτή αυτοκινήτων αποδεχόμενο την ενοικίαση τρόπο. Συνήθως, όταν υπάρχει ένα υποκατάστημα θα μπορούσε να είναι χωρίς χρέωση. Κάθε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων έχει μια διαφορετική πολιτική για τη μίσθωση ένας τρόπος. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, παρακαλούμε να ελέγξετε τους τοπικούς όρους και προϋποθέσεις.
Ασφάλιση
Θα συναντήσετε πολλά κόλπα με τις ασφάλειες στο Rent a ιστοσελίδες αυτοκινήτων. Σας προτείνουμε να ζητήσετε πάντα λεπτομέρειες για το τι περιλαμβάνεται στις ασφάλειες και αν θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις κατά την άφιξη σας. Έχουμε ειδικά με ενοίκιο μας μια προμηθευτές αυτοκινήτων και δεν θα έχετε καμία έκπληξη κατά την άφιξη σας. Θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους τοπικούς όρους και τις προϋποθέσεις για να δείτε τις προσφορές μας με την τοπική ενοίκιο οι εταιρείες αυτοκινήτων. Σε περίπτωση που θα χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Πολιτική καυσίμων
Η πολιτική καυσίμου εξαρτάται από την ενοικίαση μας μια προμηθευτές αυτοκινήτων. Συνήθως ζητούν το ίδιο καύσιμο που πρέπει να επιστραφεί. Παρακαλούμε να γνωρίζετε όταν επιστρέψετε το αυτοκίνητο άδειο των καυσίμων, θα χρεωθείτε περισσότερο από την κανονική τιμή. Επιπλέον, για ορισμένα από τα ενοικίαση μας μια προμηθευτές αυτοκινήτων, μπορείτε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο άδειο ρεζερβουάρ πληρώνουν απλά την τιμή της αγοράς του λείπει βενζίνη / βενζίνη κατά την παράδοση. Αυτό μπορεί να είναι βολικό για προορισμούς όπου μπορείτε να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις.
Εξοπλισμοί
Έχετε τη διάθεση να ζητήσει από τον εξοπλισμό όταν νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αν τους ρωτήσεις μετά την άφιξή σας, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να σας εξυπηρετήσει. Γι 'αυτό θα ήταν καλύτερα να τους ζητήσει κατά το χρόνο κράτησης. Επιπλέον, ορισμένες συσκευές είναι για συγκεκριμένες ομάδες αυτοκινήτων, ανάλογα με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.
Ατύχημα
Αν θα είναι στην δυσάρεστη κατάσταση ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος, πρώτα απ 'όλα προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να θυμάστε ότι ο πανικός δεν είναι χρήσιμη. Καλέστε αμέσως την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης. Καλέστε επίσης, την αστυνομία και να προσπαθήσουμε να τους ενημερώσει ακριβώς πού βρίσκονται. Κάντε μια αναφορά για το ατύχημα με όλες τις λεπτομέρειες. Προσπαθήστε να κρατήσετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για το άλλο όχημα, όπως το όνομα του οδηγού, εγγραφείτε αριθμού κλπ. Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης επικοινωνήστε με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων καθώς και η οδική βοήθεια και θυμηθείτε να πάρετε το προσωπικό σας από το αυτοκίνητο.
Πληροφορίες Παράδοσης
Όλες οι λεπτομέρειες που σας έχουμε ζητήσει, είναι για να προσφέρουν καλύτερη εξυπηρέτηση σας κατά την άφιξή σας. Παρέχουμε ακριβή τα στοιχεία που η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων απαιτεί, έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα.
Συλλογή Πληροφοριών
Έχουμε ενημερώσει την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, καθώς και την ημερομηνία, την ώρα και την τοποθεσία που θα επιστρέψει το αυτοκίνητο. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί, σε περίπτωση που θα καθυστερήσει στο αυτοκίνητο την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων έχει το δικαίωμα να σας χρεώσει επιπλέον.
Rent a Car Voucher
Πρώτα απ 'όλα, το ενοίκιο ένα κουπόνι αυτοκινήτων είναι η επιβεβαίωση για το αίτημά σας. Επιπλέον, είναι η καταβολή της καταθετηρίου. Κατά το ενοίκιό σας ένα κουπόνι αυτοκίνητο θα γράψει όλα τα στοιχεία της εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, τους αριθμούς τηλεφώνου και τις οδηγίες της meet and greet. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να κρατήσει το ενοίκιό σας ένα κουπόνι αυτοκινήτων, όταν θα παραλάβετε το αυτοκίνητο.
Αλλαγές στο πρόγραμμα
Μετά την επιβεβαίωση σας, μπορείτε να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Συνήθως, οι αεροπορικές εταιρίες ενημερώνουν για την αλλαγή του χρονοδιαγράμματος. Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε ημέρες, pick up and drop off θέσεις και το ενοίκιό σας ένα αυτοκίνητο όχημα. Θα ζητήσουμε από το μίσθωμα έναν προμηθευτή αυτοκινήτων για να επιβεβαιώσετε την τροπολογία. Αν θα πρέπει να μειωθεί, αυτόματα θα ζητήσει επιβεβαίωση από άλλον προμηθευτή rent a car και ένα νέο ενοίκιο ένα κουπόνι αυτοκινήτου με όλα τα στοιχεία θα σας αποσταλούν. Σε περίπτωση που στην τροπολογία σας θα είναι ένα επιπλέον κόστος, αμέσως θα ενημερωθείτε από το νοίκι μας, ένα πρόγραμμα το αυτοκίνητο και αν πρέπει να επιστρέψει τα χρήματά σας, θα πρέπει να αποδοθούν τις επόμενες ημέρες.
Επεκτάσεις
Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, μπορείτε να αλλάξετε τα σχέδιά σας και να αποφασίσετε ότι προτιμάτε να κρατήσετε το αυτοκίνητό σας περισσότερο. Σε αυτή την κατάσταση θα ήταν καλύτερο για σας να συνδεθείτε στο ενοίκιο μας, μια ιστοσελίδα αυτοκινήτων και να ζητήσει για αυτό το είδος της τροποποίησης. Θα ζητήσουμε από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων για την παράταση. Να είστε προσεκτικοί, μια συμφωνία απευθείας με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων μπορεί να χρεωθεί υψηλότερη από ό, τι ενοίκιο μας, μια ιστοσελίδα αυτοκινήτων.
Ακυρώσεις
Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την κράτησή σας. Όταν αυτό θα συμβεί, πρώτα απ 'όλα θα πρέπει να συνδεθείτε και να ακυρώσει την κράτησή σας. Υπενθυμίστε δεν ακυρώσουν τις κρατήσεις τους μέσω τηλεφώνου. Όταν ακυρώσετε την κράτησή σας, το ποσό το οποίο έχετε χρεωθεί ως προκαταβολή θα επιστραφεί, εκτός από το ποσό, το οποίο θα είναι η χρέωση της πιστωτικής κάρτας από την τράπεζα.
Δεν Εμφάνιση Πελάτες
Όταν έχετε κάνει κράτηση για ένα αυτοκίνητο και να μην φτάνουν και να μην μας ενημερώσει για τυχόν τροποποιήσεις στο ενοίκιό σας ένα πρόγραμμα αυτοκίνητο που θεωρούνται κανένας πελάτης show. Δεν υπάρχει καμία επιστροφή χρημάτων για το τέλος κατάθεσης και το rent a car προμηθευτής έχει το δικαίωμα να ζητήσει χρήματα από την 1η μέρα μέχρι το συνολικό κόστος ενοικίασης. Σας προτείνουμε να μας ενημερώνουν αμέσως για οποιαδήποτε τροποποίηση, προκειμένου να αποφευχθούν αυτά τα προβλήματα.
Χρήματα Επιστροφής
Όταν συμφωνούμε να επιστρέψει τα χρήματά σας, θα είμαστε ειδικά για το ακριβές ποσό. Το ποσό αυτό είναι πάντα σε ευρώ, οπότε μην εκπλαγείτε αν δείτε πιθανώς μια μικρή διαφορά με το νόμισμα της χώρας σας. Επιπλέον, συνήθως ενοίκιο μας ένα πρόγραμμα αυτοκίνητο χρειάζεται 2 με 3 εργάσιμες ημέρες για να επιβεβαιώσει επιστροφές.
Τρόπος πληρωμής
Όταν η κράτησή σας θα επιβεβαιωθεί από την ενοικίαση μας ένας προμηθευτής αυτοκινήτων, ένα ποσό μεταξύ 15-25% θα χρεωθεί αμέσως στην πιστωτική σας κάρτα και ένα ενοίκιο ένα κουπόνι αυτοκινήτων με όλες τις λεπτομέρειες της εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και το ποσό που καταβάλλεται, θα να σας αποσταλεί. Το ισοζύγιο πληρωμών είναι το ποσό που θα πληρώσει κατά την άφιξή σας στην εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.
Πιστωτική Κάρτα
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες για την ασφάλεια των πελατών μας. Δεν κρατάμε στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Αυτόματη στοιχεία θα σας αποσταλούν στην τράπεζα και δεν συνεπάγεται με λεπτομέρειες. CaRantee φροντίζει μόνο για το ενοίκιο ένα αυτοκίνητο κρατήσεις και να μην ασχολείται με τις πληρωμές καρτών πιστώσεων, οι οποίες χρεώνονται αυτόματα στις τράπεζες.
Έξοδος συνόρων
Στις περισσότερες χώρες, η έξοδος των συνόρων που δεν επιτρέπονται από το ενοίκιο ένας προμηθευτής αυτοκινήτων. Σε περίπτωση που θέλετε να οδηγήσετε έναν τρόπο από τα σύνορα της χώρας θα πρέπει να ζητήσει από το μίσθωμα μιας εταιρείας αυτοκινήτων. Ίσως θα σας ζητηθεί επιπλέον ασφάλιση για αυτό, αλλά μην προσπαθείτε να το κάνετε χωρίς την άδεια rent a car.
Κράτηση της τελευταίας στιγμής
Όταν με ρωτάτε την τελευταία στιγμή για να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, η εταιρεία μας θα στείλει μέσω e-mail άμεσα στο αίτημα σας στο εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και ένα SMS στο rent a car διαχειριστή. Μόλις έχουμε την επιβεβαίωση, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail.
Παράπονα
CaRantee πρέπει να απαντήσει σε όλες τις καταγγελίες σας στις επόμενες 7 ημέρες. Σας προτείνουμε όταν έχετε ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητό σας για να ενημερώσει το ενοίκιο αμέσως μια εταιρεία αυτοκινήτων. Βρίσκουν πάντα μια λύση ή να αλλάξετε το αυτοκίνητό σας. Σε περίπτωση που έχετε ενημέρωσε την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και το πρόβλημα δεν έχει λυθεί, παρακαλούμε ενημερώστε μας ταυτόχρονα.
Μετά Sales Management
Όταν θα επιστρέψει το αυτοκίνητο, τις επόμενες μέρες θα σας σταλεί ένα email ζητώντας τη γνώμη σας για την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για μας, ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να παρέχουν υπηρεσίες σε ένα υψηλότερο επίπεδο.
Elite Ενοικίαση Αυτοκινήτου Networks -
Winter Season 24/7 Call Center